تجهیزات رستوران | تجهیزات فست فود | تجهیزات آشپزخانه صنعتی

دکوراسیون داخلی رستوران و دکوراسیون داخلی فست فود

راه اندازی رستوران | راه اندازی فست فود

 

سینک

در هر آشپزخانه صنعتی نیاز به یک سینک ظرف شویی هست  در واقع میتوان گفت که قلب یک آشپزخانه می باشد به عنوان یک قطعه حیاتی در تجهیزات آشپزخانه، به غیر از شاخص های غذا، تمیز کردن اجناس، و حفظ استانداردهای ایمنی مواد غذایی ضروری است. طرح ها و مدل های مختلفی از اینگونه تجهیزات در سطح بازار موجود می باشد. عوامل متفاوت و متعددی نیز برای انتخاب یک سینک ظرفشویی در آشپزخانه صنعتی وجود دارد. از جمله این عوامل می توان به ابعاد سینک ، تعداد محفظه موجود در سینک ، جنس سینک و… همه ی این ها می تواند در انتخاب یک سینک تاثیرگذار باشد.

 

شرکت دکوراسیون ایرانی با ارائه بهترین اجناس وارداتی از بهترین شرکت های معتبر سازنده ی اینگونه تجهیزات نقش موثری در بازار کشورعزیزمان ایران دارد و بیشترین سعی و تلاش را دارد تا بهترین اجناس را با بهترین کیفیت به مشتریان خود عرضه نماید.

 

 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Garrett Tim Sbartk فردین علیخواه، دانش‌آموختۀ جامعه‌شناسی گل طلا 24 عیار وبگاه جامع اخبار شهری صبا رایانه مرز 30 سالگی... rashid گل پونه